FÅ TYVERISIKRING AF BOLIGER OG BUTIKKER MED GLAS- ELLER GITTERLØSNINGER

Hos Gitterspecialisten tilbyder vi flere typer af effektiv tyverisikring, da vi kan levere løsninger i form af både gitter og af glas. Mekanisk sikring med fast eller rullegitter er ideelt som tyverisikring af vinduer i butikker, til forretninger i shoppingcentre og flere andre anvendelsesområder inden for erhverv og beboelse.

Sikringsglas har den fordel, at det kan fungere som permanent tyverisikring af vinduer uden, at det går ud over udsynet, når man sidder inde og kigger ud. Derfor er det fx oplagt til virksomheder, hvor det ikke skal gå ud over kontormiljøet. Ydermere kan du få et jalousiskab, som er et tyverisikret skab til fx spiritus, tobak eller medicin.

Da vi samarbejder tæt med bl.a. låsefirmaer, er vi også leveringsdygtige i et bredt udvalg af forsikringsgodkendte låse.

Læs mere her på siden om:

  • Rullegitter og fast gitter som tyverisikring
  • Hvordan du kan blive sikret med panserglas
  • Muligheden for fuld sikring samt rådgivning ift. valg af sikringsmetode

BLIV TYVERISIKRET MED FAST – ELLER RULLEGITTER

Er du på udkig efter mekanisk tyverisikring? Her tilbyder vi forskellige typer rullegitre, saksegitre og rullejalousier, der passer til forskellige vinduer, indgangspartier og andre steder, du ønsker at sikre mod indbrud. Gitrene skaber sikring, men sørger samtidig for, at man kan kigge ind i forretningen, butikken eller hvor, det drejer sig om. Dermed kan du holde indbrudstyve ude, men få interesserede køberes blikke ind i butikken også uden for åbningstid.

Her hos Gitterspecialisten kan du således vælge mellem tre slags rullegitter, et saksegitter samt rullejalousier, hvis du vil have en sikringsløsning, man ikke kan kigge igennem. Vi leverer – og monterer også, hvis du ønsker det.

SIKRINGSGLAS GIVER DIG EN DISKRET TYVERISIKRING

Skal du tyverisikre glaspartier på fx kontorer, hvor det vil være til stor gene med gitter uden for vinduerne? Med sikringsglas opnår du en diskret tyverisikring, som ikke giver de ansatte og besøgende en fornemmelse af at være sat bag tremmer. Det er fortrinsvist en løsning til vinduer, som ikke kan åbnes, da der ved sådanne vinduer ikke er andre svage led som bl.a. hasper og greb. Det er forholdsvist nemt at skifte til sikringsglas i eksisterende vinduer, så vi kan hurtigt tyverisikre dine vinduer med sikringsglas.

Sikringsglas bliver også kaldt for panserglas, og det består af flere lag glas og polycarbonat. Når vi monterer sikringsruden, limer vi den fast med butylbånd, mens vi sikrer glaslisterne med sikringsskruer.

HVILKEN TYVERISIKRING SKAL DU VÆLGE?

Tyverisikring er mange ting, og vi tilbyder tyverisikring af genstande og varer, du ønsker at opbevare i et skab såvel som i bl.a. private hjem, butikker og erhvervslokaler. Sikringsglas giver fordelen af fuldt dagslys og udsyn, men hvis du blot har brug for at sikre efter lukketid, er rullegitre en måske en fuldt ud tilstrækkelig løsning, som samtidig er mindre omkostningsfuld. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning. Du kan ringe til os på 26 74 08 40 eller benytte vores kontaktformular