ROBUSTE LOFTRUM I GITTER GIVER IDEEL VENTILATION OG LYSINDFALD

Trænger de gamle loftrum til at blive udskiftet, eller skal du installere opbevaringsrum i nybyggeri? Vi leverer og monterer flere løsninger inden for gitterrum, og de er almindeligt til meget stærkt sikrede mod indbrud. På denne måde kan du vælge en model, som passer til behovet i den pågældende bygning. Vi udfører også smedearbejde, og vi kan tilpasse rummene efter målene på dit loft, hvis der er særlige udfordringer med fx skrå vægge og vinkler. Vores gitterløsninger giver lys, luft og godt udsyn omkring loftrummene, hvilket vil øge tryghedsfornemmelsen hos beboerne.

Læs mere her på siden om:

  • Hvordan vores loftrum egner sig til såvel beboelsesejendomme som erhverv
  • Vores udvalg af gitterløsninger i forskellige mål

INDBRUDSSIKREDE LOFTRUM TIL BEBOELSE ELLER OPMAGASINERING FOR ERHVERV

Rummene her fra Gitterspecialisten egner sig til såvel loftrum i beboelse som erhverv. Gitterløsningerne er især ideelle, da loftarealer nemt bliver meget mørke, og det er derfor vigtigt, at massive vægge ikke lukker af for lyset. Vores gittervægge lukker lyset ind uden at gå på kompromis med sikkerheden. Alt efter hvor udsat din bygning er for indbrud, kan du vælge mellem 3 forskellige modeller; YR 350, UX 450 og UX 550.

Er det dit eller flertallet af beboernes ønske, at man ikke kan kigge ind i hinandens loftrum, kan vi også fint klare løsningen til dette. Vi tilbyder to omfattende pladeløsningsmuligheder, som du kan kombinere med de robuste gitre for den optimale sikkerhed mod indbrud.

FÅ TILPASSET LOFTRUMMENE TIL DIN EJENDOM

Når du skal købe loftrum hos os, kan du vælge varierende størrelser af gittervægge under hver model. For alle modeller gælder det, at du kan vælge mellem netvægge fra 2200 X 200 (højde x bredde) til 2200 x 1500 som det største, i alt 7 forskellige mål. På denne måde kan du få loftrummene tilpasset i bredden til din bygning. Skulle der være tale om en helt særlig løsning, du har brug for, udfører vi også smedearbejde og specialløsninger. Så tal med os, hvis loftet fordrer særlige løsninger, mål eller konstruktioner.

Vil du have et uforpligtende tilbud på loftrum?

Er du interesseret i loftrum, men vil du gerne se et aktuelt tilbud, giver vi naturligvis gerne et helt uforpligtende. Vi dækker hele Sjælland, og gennem vores samarbejdspartnere kan vi også give tilbud i Jylland og på Fyn. Vil du høre mere, så skal du ringe til os på 26 74 08 40 eller sende os en mail via kontaktformularen