VI LEVERER OG MONTERER OPBEVARINGSRUM TIL ALLE BEHOV

Uanset om det er til privat eller erhvervsformål, du søger, kan vi hos Gitterspecialisten levere opbevaringsrum til dit behov. Vi leverer og monterer rummene efter mål, så de passer til lige præcis din kælder eller loftrummet i fx den andels- eller ejerforening, du repræsenterer. Vi har et godt udvalg af forskellige lager- og pulterrumsløsninger til praktisk opbevaring. Samtidig er kvaliteten og dermed sikkerheden i top. Alt efter hvor høj sikkerhed, du har brug for, kan du vælge mellem opbevaringsrummene i meget solid til mere almindelig konstruktion.

Læs mere her på siden om:

  • Vores forskellige løsninger inden for opbevaringsrum
  • Hvordan du kan få rum, som matcher dit behov for sikkerhed
opbevaringsrum

VÆLG MELLEM FIRE MODELLER AF OPBEVARINGSRUM ALT EFTER BEHOVET FOR SIKKERHED

Har din ejendom i forvejen høj beskyttelse, eller er det en mere udsat bygning? Det er afgørende for, hvilken løsning du skal vælge som opbevaringsrum. Vi tilbyder fire modeller:

  • UR 350
  • UX 450
  • UX 550
  • UR SP og Type P


Skal rummene monteres på et relativt sikkert sted, er det unødvendigt at betale for større sikkerhed end forholdene kræver. Her er modellen UR 350 et oplagt valg, som giver dig sikkerhed til en god pris. Gitterkonstruktionen giver lys og luft til de opbevarede genstande, hvilket mindsker risikoen for fugtdannelse. Dertil gør det hele loft- eller kælderarealet mere lyst og med bedre udsyn, og det vil føles mere sikkert for beboerne/ansatte at færdes der.

ER DER BRUG FOR STØRRE SIKKERHED OMKRING OPBEVARINGSRUMMENE?

Vælg modellen UX 450, hvis du vil have et opbevaringsrum, som er effektivt sikret på en forholdsvist udsat placering. Vi anbefaler denne model til bygninger, hvor der er behov for solid beskyttelse mod ubudne gæster. Bliver rummene kombineret med godkendte dørlåse, kan du effektivt minimere risikoen for indbrud markant.

UX 550 er imidlertid den mest indbrudssikre løsning, vi kan tilbyde. Gittervæggene er særligt effektive og kraftigt konstruerede. UX 550 er testet og godkendt, så vi kan garantere, at det er i overensstemmelse med præ-normen EN1627-30. Denne model bør være dit valg til opbevaringsrum i en bygning, som ofte bliver udsat for forsøg på indbrud.

Ønsker du rum til opbevaring, uden at nysgerrige blikke kan trænge ind?

Med pladeløsninger som vægge, opnår du private opbevaringsrum. Modellerne UR SP eller Type P er lavet af plader, og de er derfor det optimale valg, hvis du ikke ønsker fri gennemsigtighed til de opbevarede genstande i rummet. Du kan kombinere pladerne med gitterløsninger UR eller UX, så du opnår både private og indbrudssikre rum.

Vil du have et uforpligtende tilbud på opbevaringsrum til lager- eller pulterkamre? Så skal du blot ringe til os på 26 74 08 40 eller sende os en mail via vores kontaktformular.

Vi laver gerne gratis tilbud over hele Sjælland, og sammen med vores samarbejdspartnere dækker vi også resten af landet.