VÆGGE OG DØRE I TRÅDNET ER DIN GARANTI FOR EN SIKKER OPMAGASINERING

Trådnet er en fordelagtig løsning til depotrum som f.eks. kælder- og loftsrum eller pulterkamre. Ikke alene yder trådnet kombineret med den rette lås et effektivt værn mod ubudne gæster. Trådnet sikrer også en effektiv ventilation, der beskytter dine opmagasinerede ting mod fugt og støv.

Skal du etablere nye rum til opmagasinering, er der hjælp at hente her hos Gitterspecialisten. Vi leverer skræddersyede opmagasineringsløsninger i trådnet for både private og erhverv. Derfor får du hos os et både æstetisk, praktisk og sikkert resultat, som vil holde i mange år fremover.

Her på siden kan du læse mere om:

  • UR 350 trådnet – en sikker løsning til en rimelig pris
  • UX 450 trådnet – en effektiv løsning til udsatte depotrum
  • UX 550 trådnet – en optimal forsikring mod ubudne gæster

 

Har du spørgsmål til vores opmagasineringsløsninger i trådnet, er du altid velkommen til at kontakte os på 26 74 08 40 eller via kontaktformularen her på siden.

FÅ EN SIKKER LØSNING TIL EN RIMELIG PRIS

Bor du i en ejendom, hvor jeres depotrum i forvejen er godt afskærmet og risikoen for indbrud er minimal, er vores UR 350 trådnet en fordelagtig løsning. Her har I mulighed for at etablere et lofts- eller kælderareal, hvor lys og luft får frit spil til en rimelig pris.

Vores UR 350 trådnet leveres i pulverlakeret udførelse i grå RAL 7037. Trådtykkelsen er 2,5 mm x 2,5 mm, mens maskestørrelsen er 50 x 50 mm. Alle netvægge i serien er 2200 mm høje og kan leveres i en bredde på 200 til 1500 mm. Dertil kan du vælge mellem dørblade til hængelås eller til EURO-cylinder.

FÅ EN EFFEKTIV LØSNING TIL UDSATTE DEPOTRUM

Skal du etablere depotrum i en beboelsesejendom, hvor der er behov for en effektiv afskærmning mod ubudne gæster, kan vores UX 450 trådnet give jer ro i sindet. I kombination med en godkendt lås, der er omlagt til jeres låsesystem, yder vores netvæggene i denne serie en effektiv beskyttelse mod indbrud.

Netvæggene i UX 450 serien er monteret med trådnet i pulverlakeret eller varmgalvaniseret udførelse. Mens maskestørrelse og netvæggenes størrelse er identisk med UR 350 serien, er trådtykkelsen øget til 3,00 x 3,75 for at øge sikkerheden.

FÅ EN OPTIMAL FORSIKRING MOD UBUDNE GÆSTER

Vil I have depotrum med vægge af trådnet i en robust kvalitet, der giver en optimal forsikring mod udbudne gæster, skal I vælge vores løsninger i UX 550 serien. Her får i trådnet med en trådtykkelse på 5 x 5 mm, som er godkendt efter præ-normen EN1627-30.

Trådnettets robuste kvalitet i løsningerne fra UX 550 serien medvirker til, at vi anbefaler denne løsning til ejendomme, hvor der er høj risiko for indbrud. For at sikre et maksimalt sikkerhedsniveau kan I vælge mellem dørblade med hængelåse eller godkendte cylinderlåse.

Kontakt Gitterspecialisten

Overvejer I at etablere depotrum med vægge i trådnet af markedets fineste kvalitet, står vi klar til at hjælpe med at finde en løsning, der matcher jeres ønsker og behov perfekt. Kontakt os blot via kontaktformularen her på siden eller på telefon 26 74 08 40.