FÅ EN SIKKER OG FLOT OPBEVARINGSLØSNING MED VORES KÆLDERRUM I GITTER

Et kælderrum i den rette kvalitet har mange fordele. Ikke alene får beboerne i jeres andels- eller ejerforening mulighed for at opbevare de ting, som ikke bliver brugt i hverdagen på en optimal måde, hvor de er nemme at komme til uden, at de roder i hverdagen. Anvender I et godt låsesystem er kælderrum i gittervægge også en sikker opbevaringsløsning, hvor ubudne gæster effektivt holdes ude.

Hos Gitterspecialisten har vi mange års erfaring med at levere og montere kælderrum i markedets bedste kvalitet til såvel andels- og ejerforeninger som til private udlejere og almene boligforeninger. Vi tilbyder kælderrum med plade- eller trådvægge og robuste døre med forskellige låsesystemer. Det er således kun jeres ønsker, som sætter grænser, når I vælger os til at levere jeres nye kælderrum.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores plade- og gittervægge til kælderrum
  • Vores døre og låsesystemer til kælderrum


Overvejer I at få etableret kælderrum i jeres ejendom, står vi altid klar med professionel rådgivning om jeres muligheder. Kontakt os blot via vores kontaktformular eller på telefon 26 74 08 40.

Kælderrum i gittervægge

Mange forbinder kælderrum med mørke rum med trævægge og masser af støv og fugt. Når I vælger vores kælderrum i stål, får I en optimal løsning, hvor gittervæggene giver et maksimalt lysindfald såvel som mindre støv og fugt. Derudover yder kælderrum i stål frem for træ en væsentligt højere grad af sikkerhed i forhold til både brand og indbrud.

Vi kan levere gitterløsninger til kælderrum i galvaniseret eller pulverlakeret udførelse. Som udgangspunkt er maskestørrelsen 50 x50 mm på alle vores løsninger. Afhængigt af hvor stort sikkerhedsbehovet er, kan I vælge mellem trådtykkelser, som varierer fra 2 til 5 mm. Sidst men ikke mindst kan I vælge en af vores pladeløsninger, hvis I ønsker en kælderrumsløsning, der tilgodeser beboernes privatliv.

DE RETTE DØRE ER ALFA OG OMEGA FOR KÆLDERRUMMETS SIKKERHED

Når man opbevarer sine ting i et kælderrum, er det vigtigt at være opmærksom på, at en indboforsikring ikke dækker, hvis uheldet er ude og ens ting bliver stjålet. Særligt derfor sætter vi hos Gitterspecialisten en ære i at levere en kælderrumsløsning, der yder en optimal sikkerhed i forhold til netop jeres bygning. I den forbindelse har valget af døre og låsesystem en stor betydning.

Vi tilbyder døre i massivt stål i en tykkelse fra 750 til1200 mm, som ligeledes er i pulverlakeret eller galvaniseret udførelse. De fleste af vores døre til kælderrum er som standard forberedt til hængelåse som aflåsning. Ønsker I en mere sikker løsning, kan vi også levere døre, der er forberedt til enten Euro- eller Assa-cylinderlåse afhængigt af, hvilket låsesystem der er I jeres ejendom.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ NYE KÆLDERRUM

Har I planer om at få etableret nye kælderrum i jeres ejendom? Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på montering og levering af en kælderrumsløsning, som passer perfekt til netop jeres ejendom. Kontakt os blot via vores kontaktformular eller på telefon 26 74 08 40.