MEKANISK SIKRING

Rullegitter – Safe 3000, Type 120.

Gitteret er specielt udviklet til buede vinduesnicher, hvor gitteret passer godt ind, med dets buede udstansninger.

Gitteret anvendes især ved sikringsløsninger i butikker, hvor sikringsniveauet er middel- det er en pæn og økonomisk god løsning.

Rullejalousier – Safe 3000

Safe 3000 er et enkelt økonomisk rullejalousi, der anvendes, hvor man ønsker en god sikring uden indsyn.

Jalousiet anvendes især ved sikringsløsninger i industrihaller og ved cellesikring i butikker og på lagre, hvor sikringsniveauet er højt.

Desuden kan jalousiet også anvendes udendørs, evt. sammen med en afdækningskasse, det er dog ikke en optimal løsning, med hensyn til det sikringstekniske.

Rullegitter – Safe 3000, Type Screen.

Rullegitre – Safe 3000, type screen er et delvis åbent rullegitter, der anvendes hvor man ønsker et andet design, end det traditionelle. Gitteret er udført med udstansede huller i det kendte Harlekin mønster. Gitteret har et udseende der ligger imellem det helt åbne rullegitter og det helt lukkede rullejalousi.

Gitteret anvendes især ved sikringsløsninger i butikker, skranker og til kontorvinduer, hvor man samtidig, med fordel, kan bruge gitteret til solafskærmning – det er en anderledes og økonomisk god løsning.

Desuden bruges gitteret ofte, som erstatning for glaspartier i butikscentre, det er meget billigere og det er i oprullet stand nemt at skjule under loft.

Jalousiskabe – Safe 4000

Safe 4000 jalousiskab er en kompakt enhed, der anvendes hvor man ønsker at bruge objektsikring til tyverisikring af tyvetækkelige varer, f.eks. tobak, spiritus, medicin, våben, kameraer, serverer og lignende.

Skabet bruges især i butikker, hvor man ønsker sine tyvetækkelige varer sikret på den bedste måde. Skabet kan også med fordel bruges til sikring af diverse EDB udstyr, f.eks. serverer og bærbare Pc´ere.

Disse skabe kan også leveres med andre af vore kendte gittermåtter og derved opfylde andre og mere specifikke behov. Skabet leveres uden vægskinner og hylder, men det er forberedt for de fleste hyldesystemer, det leveres i modulmål på 900 mm.

Rullegitter – Safe 4000, type 180.

Rullegitre – Safe 4000, type 180 Safe 4000 er et traditionelt rullegitter, der kan leveres med flere maskestørrelser, idet gitteret opbygges med langsgående samleprofiler og lodrette løse lameller. Gitteret anvendes hvor man ønsker et enkelt design med et godt indsyn – Safe 4000 er det mest solgte rullegitter i Danmark.

Gitteret anvendes især ved sikringsløsninger i butikker, hvor sikringsniveauet er stort, og hvor man ønsker maksimalt indkig – det er en pæn og økonomisk god løsning.

Saksegitre – Safe 4000

Safe 4000 saksegitter er et dekorativt gitter, der kan anvendes alle steder. Gitter er manuelt betjent og det kan leveres i mange forskellige udgaver, både med hensyn til funktion og materialer.Gitter bruges ofte, hvor rullegitre ikke kan indpasses i bygningen, f. eks hvor der mangler overhøjde, og ved passager hvor der færdes mange mennesker.

Gitter kan med fordel anvendes til private formål på grund af dets unikke design, der i de fleste tilfælde vil passe ind i interiøret på en bedre måde end andre gittertyper.