DEPOTRUM TIL SIKKER OPBEVARING FOR BEBOERE

Mangler du en god løsning til depotrum? Hos Gitterspecialisten tilbyder vi et bredt udvalg af depotrum i god kvalitet. Vores løsninger er ideelle til både private, erhvervsformål, kommunalt byggeri såvel som andels- og ejerforeninger. Det er essentielt for beboere at have mulighed for en sikker opbevaring af deres ejendele. Med vores depotrum kan du sørge for både lys, luft og naturlig ventilation samt undgå ubehagelige overraskelser i form af indbrud, fordi det er for nemt at komme ind i rummene.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan du kan få leveret og monteret dit depotrum
  • Materialerne i vores depotrum
  • Vores forskellige modeller inden for depotrum
  • Vil du høre mere om vores depotrum og have et godt tilbud?

 

kontakt os på telefon: 26 74 08 40 eller via vores kontaktforumlar

FÅ LEVERET NØGLEFÆRDIGT DEPOTRUM

Vil du undgå besværlig afhentning og bøvl med at få depotrummene hjem til ejendommen? Hos Gitterspecialisten leverer vi depotrum til adressen, så du slipper for besvær. Desuden leverer og monterer vi en løsning med depotrum, som er skræddersyet til netop din bygning. Vi tilretter nemlig vores depotrum til de enkelte kælder- eller loftrum. Det betyder, at du kan få den perfekte løsning med depotrum, hvad end det er til en ældre ejendom med ejerboliger, nyt kommunalt byggeri eller en nyrestaureret ejendom med andelsboliger.

DEPOTRUM I GOD KVALITET OG FLOT FINISH

Vores løsninger med depotrum, pulterrum og lagerrum leverer vi i robust kvalitet i galvaniseret eller pulverlakeret udførelse som standard. Maskestørrelsen er på 50 x 50 mm, mens trådtykkelserne er fra 2 til 5 mm. Det er også muligt at vælge pladevægge i stedet. Dørene kan man få fra 750 til 1200 mm, og dem leverer vi forberedt til enten hængelåse eller med modullåse, som vi naturligvis kan indstille til netop jeres systemnøgler. Herved kan I få den løsning, som passer ejendommen og beboerne bedst.

STORT UDVALG AF DEPOTRUM

Hos os kan du vælge den type depotrum, som matcher dine ønsker bedst. Det kan afhænge meget af bygningen og beliggenheden, hvor stor sikkerhed, der er behov for. Derfor tilbyder vi forskellige depotrum til større eller mindre sikkerhedskrav. Kommer depotrummene til at være meget ubeskyttede, kan du fx vælge modellen UX 450, som er en effektiv løsning til udsatte rum. Modellen giver en stærk beskyttelse mod ubudne gæster, så du kan undgå indbrud, hvis du kombinerer med godkendte låse.

Søger du depotrum til ejendomme, som i forvejen er godt beskyttet og har lav risiko for indbrud? Så kan depotrummet UR 350 være en ideel løsning. Her får du sikkerhed til en fornuftig pris, da det ikke er nødvendigt at betale for større sikkerhed, end der er behov for.

Vil du høre mere om vores depotrum og have et godt tilbud? Så kontakt os på telefon: 26 74 08 40 eller via kontaktformularen her på vores hjemmeside.