ET RULLEGITTER GIVER STILFULD SIKRING MOD INDBRUD

Med et rullegitter kan du sikre dine vinduer og store butiksruder samtidig med, at du sørger for, at der er godt indsyn i fx din forretning. Derved kan du opnå en høj sikkerhed alt imens, at udstillingsvinduerne med varer eller produkter bliver set, og butikken tager sig godt ud. Vi sælger rullegitre i såvel standardtyper som mere utraditionelle designs. Derudover har vi almindelige gitre til gængse vinduer og afskærmning i indkøbscentre eller lignende – samt en gitterløsning til buede vinduesnicher.

Læs mere her på siden om:

  • Vores forskellige modeller inden for rullegitre
  • Muligheden for at få montage samt levering af forsikringsgodkendte låse

VI LEVERER 3 TYPER RULLEGITRE SAMT RULLEJALOUSI

Hos Gitterspecialisten fører vi tre typer rullegitre. Nemlig rullegitter:

  • Safe 3000, type 120
  • Safe 3000, type Screen
  • Safe 4000, type 180

 

Skal du bruge sikring til buede vinduer, hvor du ikke har behov for den allerhøjeste sikring? Her er det løsningen type 120, du skal vælge. Da denne type har buede udstansninger, passer gitteret godt ind i krogede vinduesnicher. I forhold til sikkerhed er gitteret godt, da sikringsniveauet ligger på middel.

Type Screen er en anderledes samt en økonomisk løsning. Det er derfor et godt valg, hvis du vil have et design, som adskiller sig fra det traditionelle rullegitter og spare på budgettet. Det er et delvist åbent rullegitter med udstansede huller i Harlekin mønster. Udseendemæssigt ligger denne model imellem det helt åbne rullegitter og et rullejalousi, som er helt lukket. Gitteret kan samtidig fungere som solafskærmning eller fx som erstatning for glas i butikscentre, hvor du samtidig vil spare penge.

Type 180, Safe 4000 er for dig, som søger et traditionelt gitter, du kan rulle ned. Vi kan levere gitteret med flere maskestørrelser, da det er opbygget med langsgående samleprofiler og lodrette, løse lameller. Gitteret har et klassisk look, og det er da også det mest solgte rullegitter i Danmark. Du får et enkelt design og et godt indsyn igennem det.

Hvis du ikke ønsker, at man skal kunne kigge igennem gitret, skal du vælge et rullejalousi. Det giver dig en uigennemsigtigt og sikker afdækning såvel som en økonomisk løsning. Se vores udvalg og læs mere her på hjemmesiden om bl.a. det dekorative saksegitter under Mekanisk sikring.

KØB RULLEGITTER OG FÅ DET LEVERET OG MONTERET – EVT. MED LÅSE

Når du køber dit rullegitter her hos Gitterspecialisten, leverer vi dine bestilte produkter til aftalt tid, og vi monterer rullegitrene, hvis du ønsker det. Har du brug for akut afdækning med et rullegitter efter fx et indbrud, er vi også klar til at rykke ud med kort varsel. Vil du sammen med din gitterløsning købe en forsikringsgodkendt lås? Vi samarbejder med låse- og sikringsfirmaer, og kan derfor levere de låse, som du har brug for.

Har du spørgsmål til vores forskellige gitterløsninger og hvilken, som passer bedst til dit behov? Så ring til os på 26 74 08 40 eller benyt vores kontaktformular