SKILLERUM TIL NETOP DIN BYGNINGS BEHOV

Mangler du skillerum I god kvalitet til at skabe sikre pulter- eller lagerrum? Hos Gitterspecialisten kan vi tilbyde et bredt udvalg af skillerum, så du kan få den løsning, som passer bedst til din ejendom. Vi kan levere løsninger inden for skillerum til fx ejerboliger, andelsboliger og kommunalt byggeri, samt både private og erhvervsformål. Vi leverer skillerum til de enkelte boliger og monterer dem, så du er sikker på, at en løsning fra Gitterspecialisten er optimalt tilpasset det respektive loft- eller kælderrum.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores skillerum i god kvalitet
  • Vores sortiment inden for skillerum
  • Løsningerne med skillerum til erhverv

 

Vil du høre mere om vores skillerum og have et godt og uforpligtende tilbud? Så kontakt os på telefon: 26 74 08 40, mail: mail@gitterspecialisten.dk eller via kontaktformularen som du finder under Kontakt.

SKILLERUM I GOD OG SIKKER KVALITET

Hos Gitterspecialisten tilbyder vi et bredt udvalg skillerum i solid kvalitet. Som standard er løsningerne i galvaniseret eller pulverlakeret udførelse. Maskestørrelsen på vores skillerum er 50 x50 mm, mens trådtykkelserne er fra 2 til5 mm. Vil du hellere have skillerum, der er uigennemsigtige, kan du vælge pladevægge frem for gitterløsninger. Dørene til vores skillerum kan du få fra 750 til1200 mm. Vi leverer dørene forberedt til enten hængelåse eller med modullåse, som kan kodes til jeres systemnøgler. Vælg blot den løsning, som passer bedst til dig og eventuelt andre beboeres situation.

FLERE VALGMULIGHEDER INDEN FOR SKILLERUM

Der er stor forskel på bygninger og individuelle ønsker. Det imødekommer vi ved at have et bredt udvalg af skillerum, der kan imødekomme forskellige behov i forhold til faktorer som fx sikkerhed. Vi tilbyder modellen UX 450, som vi anbefaler på udsatte steder, hvor der er et stort behov for sikkerhed. Kombineret med godkendte låse, giver denne løsning de mest sikre skillerum til at undgå indbrud.

Er det omvendt en meget sikker bygning og placering, som du søger skillerum til, kan du med fordel vælge en løsning, hvor du kun betaler for den sikkerhed, du har behov for. Se fx vores model UR 350, som giver dig sikkerhed til en fornuftig pris.

SKILLERUM TIL ERHVERVSBRUG

Har du brug for skillerum til erhverv som fx industri og produktion? Måske vil du gerne besværliggøre adgang til maskiner og lignende, og her kan vi levere skillerum med en lidt finere maskestørrelse på 20 x100 mm. Dette system af skillerum kan monteres pladsbesparende tæt på maskiner og udendørs kompressorer. Også denne rum-løsning leverer vi i standardudførelse som enten pulverlakeret eller galvaniseret, samt låsemuligheder som hængelås eller modullås.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på skillerum over hele Sjælland, mens vores samarbejdspartnere sørger for resten af landet. Send os en mail på mail@gitterspecialisten.dk eller skriv til os via kontaktformularen, som du finder under menupunktet Kontakt.