FÅ DET RETTE SIKRINGSGITTER OG SLIP FOR INDBRUD

Du kan slippe for uventede gæster, hvis du investerer i det rette sikringsgitter. Hos Gitterspecialisten tilbyder vi flere typer mekanisk sikring. Det gælder tre modeller af rullegitre, saksegitre, rullejalousier og jalousiskabe. Sammen med sikringsgitre kan vi også levere forsikringsgodkendte låse, da vi har et tæt samarbejde med bl.a. låsefirmaer. Du kan altid få et uforpligtende tilbud på en gitterløsning skræddersyet til dit behov. Gitrene kan vi levere i forskellige mål, og ydermere har vi som smedeudlærte også mulighed for at lave specialløsninger.

Læs mere her på siden om:

  • Hvordan du kan finde det rette sikringsgitter og de forskellige muligheder
  • Din mulighed for at få leveret og monteret

FIND DET SIKRINGSGITTER, SOM PASSER TIL DIT BEHOV

Hvilken type sikringsgitter skal du bruge for at holde uvelkomne besøg ude? Vores sortiment af gitterløsninger dækker et bredt spektrum af behov. Mekanisk sikring er effektivt til at beskytte virksomheder, forretninger og de forskellige butikker i butikscentre. Her er særligt rullegitre, rullejalousier samt saksegitre et oplagt valg. Jalousiskabe er ideelle til at sikre særlige varer i butikker, institutioner, på arbejdspladsen eller hjemme i privaten. Det kan fx være spiritus, medicin, dyr elektronik eller lignende.

Overordnet handler det inden for mekanisk sikring om følgende muligheder, vi kan tilbyde:

  • Rullegitre i 3 varianter; Safe 3000 Type 120 og Type Screen samt Safe 4000, Type 180. Herunder kommer hver af modellerne i forskellige mål
  • Saksegitre
  • Rullejalousier
  • Jalousier

 

Når du vælger dit gitter, er det ikke alene målene, du skal tage højde for. Gitrene har også forskelligt design og funktioner, så det handler om at finde dét, som matcher såvel din smag og bygningens stil som dine individuelle behov. Fx er saksegitteret dekorativt, mens rullejalousien fortrinsvist er funktionelt og velegnet til steder, hvor det blot er sikring, der er brug for frem for en visuelt flot løsning.

SLIP FOR BESVÆRET MED SELV AT MONTERE SIKRINGSGITRE

Vil du bare gerne have klaret sikringen af dit hjem, dit firma, din butik, din boligforening eller hvor, det drejer sig om? Så kan vi hos gitterspecialisten klare både levering og monteringen, så du slipper for besværet og desuden får en professionel løsning. Vil du derimod gerne klare opsætningen selv, er det naturligvis også en mulighed. Ud over levering og montering tilbyder vi også professionel rådgivning, så du ender med den bedst mulige løsning. Du kan ringe til os på 26 74 08 40 eller benytte vores kontaktformular.