EN GITTERVÆG GIVER OPTIMAL TYVERISIKRING

Har du brug for gittervægge? Hvad enten du søger gittervægge til depotrum, lagerrum og pulterrum, eller en gittervæg, der kan fungere som mekanisk tyverisikring foran fx en butik, så kan vi klare det hos Gitterspecialisten. Vi er eksperter i mekanisk tyverisikring, som vi leverer og monterer alt indenfor i form af forskellige rullegitre. Disser former for gittervægge er ideelle som sikringsløsninger i butikker, hvor man ønsker høj sikring samtidig med, at folk har mulighed for at kigge ind.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores gittervægge til mekanisk sikring
  • En gittervæg i et anderledes design
  • Gittervægge til lager- og pulterrum

STORT UDVALG AF GITTERVÆGGE TIL MEKANISK SIKRING

Søger du en gittervæg til at beskytte din butik? Vi tilbyder mange forskellige gittervægge, der kan give dig den sikkerhed, du har brug for. Vælg fx vores rullegitter Safe 3000, Type 120, som er ideelt til buede vinduesnicher. Her passer gitteret godt ind, da det har buede udstansninger. Gittervæggen giver et middel sikringsniveau. Har du derimod behov for en større sikkerhed, kan du vælge modellen Safe 4000, type 180. Denne gittervæg giver både høj sikkerhed og samtidig maksimalt indkig med sit enkle, klassiske design. En pæn og økonomisk løsning.

PRAKTISK GITTERVÆG I ANDERLEDES DESIGN

Leder du efter en anderledes type gittervæg end den traditionelle? Vores rullegitter Safe 3000, Type Screen, er udført med udstansede huller i det kendte Harlekin mønster. Visuelt ligger denne gittervæg mellem det helt åbne rullegitter og den helt lukkede rullejalousi. Det egner sig godt til sikringsløsninger i butikker, skranker og til kontorvinduer, hvor det samtidig kan fungere som solafskærmning. Ydermere kan det bruges som erstatning for glaspartier i butikscentre, da denne gitteræg er væsentligt billigere og nemt kan skjules under loftet, når det er rullet op.

Gittervægge til sikre lager- og pulterrum

Hos Gitterspecialisten har vi desuden et bredt udvalg af løsninger til lager- og pulterrum udført i gitter. Hvad enten det er til kælder- og loftrum i ejerboliger, andelsboliger og kommunalt byggeri eller til privat – og erhvervsmæssig brug, har vi en løsning til dig. Alt efter hvor udsat bygningen og placeringen af rummene er, kan du vælge en løsning med høj eller middel sikkerhed. Vi leverer og monterer dine rum af gittervægge, så du er sikker på, at de er optimalt tilpassede bygningen.

Vi tilbyder også gittervægge som maskinafskærmning til industri og produktion, så du kan besværliggøre adgangen til maskiner o. lign. Disse gittervægge har en finere maskestørrelse for høj sikkerhed, og de kan samtidig monteres tæt på maskiner og udendørs kompressorer, så pladsen udnyttes bedst muligt.

Uforpligtende tilbud på en gittervæg

Vil du høre mere om vores gittervægge og have et uforpligtende tilbud? Så kontakt os via kontaktformularen her på vores hjemmeside. Eller på telefon: 26 74 08 40