FÅ EN ÆSTETISK OG SIKKER GITTERLØSNING TIL DIN BUTIK HOS OS

Ønsker du at sikre din butik effektivt mod indbrud uden for åbningstiden? Hos Gitterspecialisten har vi en omfattende ekspertise inden for mekanisk tyverisikring. Dertil leverer og monterer vi gitterløsninger i en robust kvalitet fra markedets bedste leverandører. Hvis du ønsker, at højne sikkerheden omkring din butik markant, står vi derfor klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette gitter.

Der er mange faktorer, som spiller ind, når du skal vælge det rette gitter til at sikre din butik. I forhold til mekanisk tyverisikring er det nemlig vigtigt, at du vælger ud fra både sikkerhed og æstetik. Derfor giver vi dig altid en professionel rådgivning, hvor vi tager højde for, hvor udsat din butik er såvel som dens omgivelser og arkitektur udseende. Dermed kan vi finde den rette gitterløsning til netop din butik.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvilke fordele du får med et rullegitter fra Safe 3000 serien
  • Hvilke fordele du får med et Safe 4000 sakse- eller rullegitter

 

Vil du vide mere om, hvordan du vælger en optimal gitterløsning til netop din butik? Så står vi klar til at svare på dine spørgsmål. Kontakt os blot på 26 74 08 40 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

PRYD DIN BUTIKSFACADE MED ET SAFE 3000 RULLEGITTER

Særligt til butikker i gågader og butikscentre er et rullegitter fra Safe 3000 serien en optimal løsning, hvis du ønsker at tyverisikre din butik. Har du en butik med buede vinduesnicher er Safe 3000, type 120 rullegitret en æstetisk løsning med sine buede udstansninger. Dertil er netop dette rullegitter en særdeles økonomisk og populær løsning for butikker med et middel sikkerhedsbehov.

Er du derimod på udkig efter et anderledes rullegitter, som yder den samme høje sikkerhed, kan du med fordel overveje vores Safe 3000, type screen rullegitter. Her får du en tyverisikring, som kombinerer fordelene fra et rullegitter og en rullejalousi med de udstansede huller i et flot harlekinmønster. Af den grund er dette rullegitter populært i butikscentre, hvor det med fordel kan erstatte upraktiske glaspartier.

OPTIMER DIN BUTIKS SIKKERHED MED ET SAFE 4000 GITTER

Ønsker du et traditionelt rullegitter med maksimalt indsyn, som kan yde en optimal sikkerhed, er vores Safe 4000, type 180 rullegitter den perfekte løsning. Her får du en effektiv tyverisikring uanset, hvor stort dit sikkerhedsbehov er. Dette rullegitter kan leveres med flere maskestørrelser, da det har lodrette løse lameller og langsgående samleprofiler.

Vælger du et Safe 4000 gitter, får du derfor altid en fleksibel tyverisikring. Dette gælder også det dekorative saksegitter i serien, som vi kan levere i flere forskellige udgaver i forhold til både funktion og materialer. Det unikke Safe 4000 saksegitter er derfor perfekt i tilfælde, hvor et traditionelt rullegitter ikke kan monteres eller, hvis du ønsker en særlig æstetisk løsning.

Få et uforpligtende tilbud på din gitterløsning

Skal du investere i ny tyverisikring til din butik, står vi klar med professionel rådgivning om hvilken en af vores gitter-løsninger, der matcher dine behov bedst. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag på 26 74 08 40 eller udfyld vores kontaktformular.