Pulter- og lagerrum

Pulter- og lagerrumsløsninger.

Vi leverer pulterrum til privat som erhverv, andels- og ejerforeninger og kommunalt byggeri. Pulterrummene leveres og monteres skræddersyet til netop Deres kælder eller loftrum.Pulterrum og lagerrumsløsninger leveres som standard i galvaniseret eller pulverlakeret udførelse, med en maskestørrelse på 50*50 mm og trådtykkelser fra 2-5 mm eller hvis det ønskes som pladevægge. Dørene der fåes fra 750-1200 mm leveres forberedt til enten hængelåse eller med modullåse der selvfølgelig kan omlægges til netop Deres system.

Pulter-og lagerrums brochure/datablad kan hentes her.
 
     

Maskinafskærmning

Til erhverv som industri og produktion, hvor utilsigtet adgang til maskiner og lign. skal besværliggøres, leveres en lidt finere maskestørrelse på 20*100 mm, systemet kan monteres pladsbesparende tæt på maskiner og udendørs kompressorer. Leveres som pulterrumsløsningerne i standard udførelse som enten pulverlakeret eller galvaniseret. Låseanordninger som ved pulterrum- og lagerrum med enten hængelås eller modullås.
 

Få lyse og sikre pulterrum med netvægge i den rette kvalitet

Pulterrum er for mange synonymt med et mørkt aflukke, hvor fugt og støv stortrives. Men sådan behøver det ikke at være. Hos Gitterspecialisten leverer vi pulterrum med netvægge i stål, der er en både sikker og æstetisk løsning i alle slags beboelsesejendomme. Med vores pulterrum får I et flot lysindfald samtidig med, at I er maksimalt sikret mod indbrud, brand og fugtproblemer.

Igennem årene har vi skabt skræddersyede pulterrumsløsninger til alt fra udlejningsejendomme til andels- og ejerforeninger. Fælles for alle vores løsninger er, at vi gør en dyd ud af at tilbyde en løsning, som passer perfekt til jeres behov såvel som forholdene i jeres ejendom. Derfor udnytter vi altid pladsen optimalt uanset, om der er skrå vægge, lavt til loftet eller noget helt tredje.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvilke fordele I får med vores pulterrum i stål
  • Hvordan I vælger den rette løsning til jeres pulterrum
  • nsker I et uforpligtende tilbud på nye pulterrum til jeres ejendom? Vi står altid klar til at hjælpe jer med at finde den rette løsning. Kontakt os blot på 26 74 08 40 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Få et pulterrum med mange fordele

Der er mange fordele ved at etablere pulterrum i stål. Ikke alene er det en fleksibel og æstetisk løsning, hvor vi nemt kan kombinere netvægge med et af vores to stålpladesystemer for at skabe lige præcis det udtryk, som I ønsker. Vores løsninger giver også en optimal ventilation. Dette bidrager til et godt indeklima, der beskytter de ting, som opmagasineres i pulterrummene, bedst muligt.

Når I vælger at etablere pulterrum med netvægge, får I mulighed for at skabe et åbent loftsareal med et godt lysindfald. Dertil kan I gennem netvæggene nemt bevare overblikket over hele etagen. Dette giver en unik mulighed for at kunne opdage og slukke en brand, før den for alvor tager fat. Sidst men ikke mindst yder vores stålløsninger til pulterrum også maksimal sikkerhed mod indbrud. 

 

Vælg den rette løsning til jeres pulterrum

Der er mange faktorer, som er afgørende for, hvilken løsning der er den rette, når I skal etablere nye pulterrum. Her hos Gitterspecialisten tilbyder vi tre forskellige gitterløsninger med en maskestørrelse på 50 x50 mmsamt to forskellige pladeløsninger. Hvilken en af vores løsninger, der matcher jeres behov bedst, afhænger af, hvor udsat jeres ejendom er i forhold til indbrud.

Er jeres ejendom i forvejen godt beskyttet, vil vores UR 350 netvægge til pulterrum være en fremragende løsning til en fordelagtig pris. Har I før været plaget af indbrud i jeres ejendom, anbefaler vi i stedet de kraftigere UX 450 eller UX 550 netvægge. Ydermere er alle vores døre forberedt til hængelåse eller modullåse, som kan tilpasses jeres låsesystem.

 

Tag første skridt mod jeres nye pulterrum i dag

Overvejer I at få etableret nye pulterrum i jeres beboelsesejendom, står vi klar til at rådgive jer om, hvordan I får en optimal pulterrumsløsning. Kontakt os derfor i dag via vores kontaktformular eller på telefon 26 74 08 40.  

GITTERSPECIALISTEN • BYMARKEN 11C • 4130 VIBY SJÆLLAND • TLF.: (+45) 26 74 08 40